Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Több információ

Romantikus könyvek tárháza
Elindult a Romantika internetes antikvárium, a Könyvbarlang antikvárium testvéroldala, sok-sok romantikus könyvvel, írásokkal, ajánlókkal. Ha kikapcsolódásra vágysz, itt a helyed ;) Részletek »
Romantika antikvárium (2018. szeptember 14.)
Romantika antikvárium
Elindult a Romantika antikvárium, a Könyvbarlang antikvárium testvéroldala. Sok-sok romantikus könyvvel, bloggal... Ha kikapcsolódásra vágysz, itt a helyed ;) Részletek »
(2018. szeptember 4.)
Kho - Kertünk, házunk, otthonunk könyvek (299 Ft)
Eladási ár: 299 Ft (HUF) Kedvezményes, akciós ár (3 vagy több termék vásárlása esetén 33 % kedvezmény): 199 Ft (HUF) Mezőgazdasági Kiadó Kho - Kertünk, házunk, otthonunk Dr. Hadnagy Árpád - Tuza Sándor: Téli zöldségek (2) Dr. Farkas Károly: Növényvédő szerekről kertbarátoknak (2) Martin Zabel - Horst Weibelzahl - Lisa Mrose: Nyers ételek Kriszten György: Tavasztól tavaszig a szőlőben Bozsik Valéria: Különleges zöldségételek (2) Dr. Hepp Ferenc: Kiskert a homoktalajon Moczár Béla: Kerítést élősövényből! Kriszten György: Szőlőlugas Miklósné dr. Horváth Erzsébet: Baromfi a kisgazdaságban 1. - Penyenyecsirke- és árutojás termelés Miklósné dr. Horváth Erzsébet: Baromfi a kisgazdaságban 2. - Pulyka- gyöngygyúk- és galambhústermelés Miklósné dr. Horváth Erzsébet: Baromfi a kisgazdaságban 3. - Lúd, kacsa és mulardkacsa Használt, régi, jó és közepes állapotú könyvek. Részletek »
Fődi Gabriella e.v. (2018. június 19.)
Ajánlott és kötelező olvasmányok olcsón (299 Ft)
Jókai Mór: Az arany ember, A kőszívű ember fiai Fekete István: Tüskevár, Téli berek, Kele Madách Imre: Téli berek Móricz Zsigmond: Légy jó mindhalálig Madách Imre: Az ember tragédiája Katona József: Bánk bán Arany János: Toldi Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön Petőfi Sándor: Az apostol, János vitéz Kötelezők röviden Eladási ár: 299 Ft (HUF) Kedvezményes, akciós ár (3 vagy több termék vásárlása esetén 33 % kedvezmény): 199 Ft (HUF) Részletek »
Fődi Gabriella e.v. (2018. június 19.)
Kozmosz Fantasztikus Könyvek akár 199 Ft (299 Ft)
Eladási ár: 299 Ft (HUF) Kedvezményes, akciós ár (3 vagy több termék vásárlása esetén 33 % kedvezmény): 199 Ft (HUF). Kir Bulicsov: Kettészakított élet (3) Luigi Menghini: Láncreakció (2) Pavel Vezsinov: A sorompó - A fehér szalamandra Massimo Bontempelli: Kaland a panzióban William Kotzwnkle: E.T. a földönkívüli kalandjai a Földön Szepes Mária: A változatlanság hullámhossza A. és B. Szrugackij: Fogadó a Halott Alpinistához (2) Komacu Szakjo: A sárkány halála I-II. James Hilton: A Kék Hold völgye (2) Vlagyimir Szavcsenkó: Monomah Sapkája Aldous Huxley: Szép új világ Fábián László: Itt a babókat is megölik? Umberto Simonetta: Éjszakai utatók Zsoldos Péter: Távoli tűz Zsoldos Péter: A feladat Kaszás István: A felderítő - Kasztovszky Béla: Kétszemélyes világ Kasztovszky Béla: Kétszemélyes világ - Kaszás István: A felderítő Nemere István: Holtak harca - Játszma tízmilliárdért Weinbrenner Rudolf: A kitüntetés Apáti Miklós: A Fekete Gén Részletek »
Fődi Gabriella e.v. (2018. június 19.)
Budapesti Szemle LXX.kötet - 1892 (3000 Ft)
Tisztelt könyvgyűjtők érdeklődők ! Jó állapotú, igazi ritkaságot kínálok. Az akkori idők érdeklődésre számon tartott témáit tárja az olvasó elé! A könyv gerincén aranyozott felirat,-és a keménykötésű borítók sarkai,-és a gerinc is piros színű kötés. A tartalom jegyzék részletezi a könyvben található témákat. A kiadóra,-és a könyv szerzőjére nincs utalás a könyvben. Az antikváriumok ezt az évjáratot csak előjegyzik !!! A könyv súlya 900 gramm, masszív,- korához képest igen jó állapotú !!! Postázása ajánlott levélben,csekken előreutalást követően. A postaköltség a vásárlót terheli. Személyes átvétel - egyeztetve Keressen….. Részletek »
József (2017. október 22.)
Az utolsó fénysugár - dedikált példány (2970 Ft)
Kalandos, fordulatos, tanulságos, izgalmas, ámulatba ejtő történet barátságról, kitartásról, egy fiatalemberről, aki ismeri az örök fiatalság titkát, mégis meg akar halni, egy lányról, aki beleszeret, de akinek érzéseit nem akarja viszonozni és egy különleges lényről, aki félholtan közéjük zuhan és akinek kilétéről a regény vége felé derül ki a sokkoló igazság. Írd meg a neved és névre szóló dedikálással kapod meg a könyvet közvetlenül az írótól! Részletek »
Mandy Kristóf (2017. szeptember 2.)
Szabó-Kassai Csilla - 5ről 6ra (e-book) (4445 Ft)
Aki elégedett önmagával és az életével, aki tökéletesen boldog, elérte minden álmát, az semmiképpen ne olvassa el ezt a könyvet! Ez a könyv ugyanis azoknak szól, akik szeretnének kitörni átlagos, boldogtalan életükből. A könyv által ajánlott program lehetőséget teremt arra nézve, hogy az olvasó megismerje saját jelenlegi énképét, kialakítsa a vágyott ént, vagy más szóval énideált és egy 21 napos módszer segítségével fel is építse azt. Minden új szokás kialakításához 21 napra van szükség. A pozitív gondolkodás negatív énképpel viszont nem működik! Ezért olyan fontos az Énkép pozitív kialakítása és megerősítése. Részletek »
Szabó-Kassai András (2017. július 2.)
Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében