Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Több információ

Eladó Nógréd megyében 50 ha legelő, erdő (40 000 000 Ft)
Eladó a Nógrád megyei Karancsságon 35 hektár egybefüggő legelő, 1/1 tulajdonban, ipari hasznosításra is alkalmas, lakott terület mellett közművek közel.Másik tömbben 7 ha fenyveserdő, többségi osztatlan tulajdonban + 4 ha erdősült legelő + 0,6 ha szántó. Külön-külön tömbben is eladó.Ár_ 800 000 Ft/ha. Részletek »
(2017. július 4.)
Zalaegerszeg határában szántó eladó (980 000 Ft)
Zalaegerszeg határában, a Kisbükk út 13-ban, az út Zalaegerszeghez tartozó oldalán, a Kisbükk út elején lévő (összközműves) házaktól 200 m-re, 3315 négyzetméteres, két település határában (Zalaegerszeg, Babosdöbréte) szántó eladó. Busszal is könnyen megközelíthető, a TV-torony megállójától sétálva kb.: 15 percen belül, végig aszfaltozott úton elérhető. A környék csendes, nyugodt rendezett. A szántó dombtetőn van, szép kilátással, 3 %-a be is építhető. A terület rövidebb oldala mentén aszfaltozott út van, hosszabbig oldalán földút található (a képen sárga vonallal jelölve). Így akár a későbbiekben három építési telekre is felosztható. A területen néhány gyümölcsfa és akác is található. Ivóvíz és internet az utcában bevezetve. Övezeti besorolása: jelenleg még külterület. Művelési ága: jelenleg szántó. Fix ár: 980 000 Ft Részletek »
Jakab Júlia (2017. június 28.)

Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében