Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Több információ

Ráday Gedeon u. 1/A/2/29.
Az ISO 9001 szabvány rendszer szabvány, amely azt jelenti, hogy nem csupán egy termék tulajdonságait határozza meg, hanem a szervezet működésének egészére vonatkozó szabályozás elveit fekteti le. A minőség, azt nyújtani a vevőnek, amire vágyik és folyamatosan és a megfelelő áron. Az ISO szabvány bevezetésével verseny előnyhöz juthat a piacon, ösztönözheti a beszállítói körét. Jobb kapcsolata lesz a vásárlóival. Az ISO 9001 szabály bevezetésével szervezettebbé válik a cége működése. Ezzel párhuzamosan csökkenek a vásárlói reklamációk és az elégedetlen vásárlói visszajelzések könnyen elemezhetővé válnak a szabályozás miatt. Az ISO 9001 szabvány segítségével a vevői fognak visszatérni nem a termék. Részletek »
(2017. május 9.)
Számítógép szervíz helyszínen
Számítógép szervíz helyszínen ! Miért vinné számítógépét, laptopját szervizbe? Számítógép szerelőnk házhoz megy és otthonában javítja számítógépét. Nem induló gépek újra életre keltése, vírusirtás, adatmentés, WIFI, Router, Internet beállítás, PC hiba elhárítás 0-24, hétvégén is! Hibabejelentés : 06/20-985-7489 WEB: http://www.szamitogepszerelo.hu Részletek »
Számítógép Szerviz (2017. május 5.)
Rendszergazda szolgáltatás
Rendszergazda szolgáltatás Budapest - Számítógép szerviz - Számítógép, Laptop, Netbook javítás - Operációs rendszerek, Irodai csomag telepítés - Internet beállítás, Router konfigurálás - Adatmentés, Adat visszaállítás - Vírus, Kémprogram eltávolítás - IP kamera telepítés, Távoli elérés beállítása - Külső Rendszergazda szolgáltatás IT szerviz : 06 20 985 7489 Web: http://www.computergroup.hu Részletek »
Rendszergazda szolgáltatás (2017. április 20.)

Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében